ACB

El Manresa mostra la seva versió més fluixa a Madrid

Bàsquet. Els 34 punts de desavantatge en finalitzar el duel al WiZink Center de Madrid reflecteixen la fluixa actuació dels del Bages, mancats de la intensitat que defineix el seu joc

madrid 91 MANRESA 57

REAL MADRID:Causeur (7), Yusta (17), Tavares (8), Llull (9), Thompkins (13) –cinc inicial–, Rudy (3), Campazzo (6), Reyes (7), Deck (3), Carroll (12), Prepelic (2) i Taylor (4).BAXI MANRESA:Toolson (7), Lundberg (7), Murphy (9), Zubcic (5) i Muñoz (8) –equip inicial–, Orrit (8), Jou (3), Avenc (5), Sakho, Lalanne (2) i Gintvainis (3).PARCIALS:29-13, 17-25, 23-6 i 22-13.ÀRBITRES:Carlos Peruga, Martín Caballero i Esperanza Mendoza. Sense eliminats.

La imatge deixada ahir pel Baxi Manresa al Wizink Center de Madrid dista molt de la d’equip intens que li ha permès situar-se en places de play-off. De fet, els 34 punts de diferència que va registrar el marcador final (91-57) van ser prou evidents que els de Joan Peñarroya van oferir un nivell ben fluix tant en defensa com en atac. De fet, la contundent esbroncada del tècnic manresa als seus jugadors en un temps mort demanat en el primer quart –resolt amb un parcial de 29-13– va evidenciar les dificultats per frenar el Madrid.

L’equip del Bages va reviscolar en el segon quart, fins al punt de reduir el desavantatge i deixar-lo en vuit punts al descans (46-38). Tot i això, va ser un miratge, ja que l’equip blanc, molt més efectiu en el tir exterior i ben concentrat en defensa, va sentenciar el duel en el tercer quart, en què el Manresa només va poder anotar 6 punts. D’aquesta manera, les distàncies es van situar per sobre dels 20 punts, fent que l’últim quart ja no tingués història. La millor notícia per als del Bages va ser la derrota de l’Iberostar Tenerife, que permet mantenir el setè lloc de la taula en solitari, amb un balanç de 13 triomfs i 10 derrotes.