Eurolliga

Segellar el primer objectiu

Eurolliga. El Barça pot assegurar avui el bitllet per als quarts i no té marge d’error si vol aspirar a ser cap de sèrie; rep un Gran Canària transformat

El Barça pot aconseguir aquest vespre de manera matemàtica el bitllet per als quarts de final si derrota el Gran Canària i l’Olympiacòs perd al pavelló de la Pau i l’Amistat contra el Bayern Munic. Tot i que sembla obvi que estarà entre els vuit millors perquè tothom centra les quatre jornades que resten a intentar acabar com a cap de sèrie i tenir el factor pista en quarts. Però això no ha de treure importància al primer gran objectiu, que era és estar entre els vuit millors, cosa que darrerament no s’ha aconseguit. Amb el bitllet per a quarts al sac i ben lligat, el Barça podrà lluitar per ser cap de sèrie o, com a mínim, acabar cinquè per trobar-se l’Efes i evitar així Fenerbahçe, CSKA i Madrid en els emparellaments.

A quatre jornades per al final, al Barça li resta rebre el Gran Canària, el Buducnost i el Khimki i visitar Munic. L’Efes rebrà el CSKA i l’AX Milà i anirà a la pista del Buducnost i el Baskonia. Els blaugrana volen mantenir el nivell que estan exhibint tot i rebre un rival sense possibilitats d’aspirar a res. El Gran Canària ha experimentat una transformació absoluta amb l’arribada de Pedro Martínez a la banqueta. El tècnic català ha posat el seu segell ràpidament en el joc i els resultats. Amb Martínez els canaris van vèncer de 20 el Darussafaka i l’Unicaja amb solvència a l’ACB.

Ribas està a punt

L’escorta badaloní, que se’n va anar a la dutxa ja en el descans contra l’Estudiantes per molèsties al canell esquerra, està a punt, si Pesic ho considera oportú. El tècnic blaugrana considera que és normal que hi hagi problemes físics: “La temporada és molt llarga i alguns jugadors tenen problemes; no hi ha cap jugador que no tingui res, però és part de la temporada.” Per la seva banda, el capità, Ante Tomic, avisa que, si fan un inici com el de diumenge contra segons quin rival, pot ser la sentència: “El Gran Canària té molt bon equip i és perillós, no ens pot passar com contra l’Estudiantes, que vam començar tan malament.”

Minut de silenci

Abans del matx s’homenatjarà Ramon Ciurana, que va ser secretari tècnic i president de la secció blaugrana en la dècada dels 70, que va morir ahir i per qui es guardarà un minut de silenci.

PRÈVIA

El Gran Canària té un entrenador amb una gran experiència que exigeix molt en disciplina defensiva, com s’ha vist
Svetislav Pesic
És un rival perillós i que té un molt bon equip, és bastant diferent al d’abans perquè ha canviat jugadors i tècnic
Ante Tomic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)