Eurolliga

El Barça Lassa recupera el fil en l’Eurolliga (93-64)

Bàsquet. Eurolliga. S’imposa a l’Herbalife, que abaixa els braços a principis de l’últim quart, amb un ruixat de triples (19)

No ha estat bufar i fer ampolles perquè, sobretot en la primera part, l’Herbalife ha evidenciat la seva recuperació de la mà de Pedro Martínez, però el Barça Lassa ha acabat imposant la seva llei i la victòria (93-64) li permet tallar la ratxa de dues derrotes a Europa i fer un pas de gegant per apuntalar la seva plaça de play-off i el cinquè lloc actual. Les dues coses poden ser matemàtiques dijous, a Munic.

Els canaris han incomodat moltíssim els de Pesic, contenint les situacions de bloqueig directe i limitant als pivots blaugrana, sobretot a Tomic, entrar en joc. L’equip, però ha trobat des del principi la inspiració des del triple, que li ha permès anar per davant tot i no tenir el to adequat en defensa. La irrupció de Kuric en el segon quart ha tibat la corda (33-23, 15’), però l’Herbalife ha aconseguit arribar viu a mitja part, collant els blaugrana (8 pèrdues en el segon quart) i trobant inspiracions individuals, com Strawberry (38-35).

Els visitants han avisat a la tornada de vestidors, amb 41-41 (22’) i la tercera falta de Tomic, però els blaugrana accelerarien i ja no els podrien seguir. Arribaria el primer contracop, fruit de la millora defensiva i continuava el ruixat de triples, que va acabar estirant l’avantatge al final del tercer quart, després d’un 12-0 (63-46). L’Herbalife, que no té res a fer classificatòriament en l’Eurolliga, ha abaixat els braços i els blaugrana ho han aprofitat per acabar enduent-se una victòria molt concloent. Fins i tot ha igualat el seu sostre de triples en l’Eurolliga, amb 19.

Pangos, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)