Eurolliga

S’ho juguen tot

Eurolliga. El Barça podria segellar el seu passi a quarts a Munic contra un Bayern que esgota la seva última carta

El Barça afronta el seu últim repte europeu a domicili conscient que pot segellar la seva classificació matemàtica per als quarts de final, amb l’objectiu, a l’horitzó, de la quarta posició per ser cap de sèrie. El Bayern, però, està obligat a no fallar perquè queden tres jornades i és a dos triomfs del vuitè lloc, amb un calendari accessible després del partit del Barça: a la pista del Darussafaka i rep el Gran Canària.

Els blaugrana tenen un repte en un escenari que és familiar a Pesic perquè a Munic hi va entrenar durant quatre temporades. Pesic, seleccionador alemany en dues etapes diferents, té també la nacionalitat alemanya, i vaticina un gran futur a l’entitat: “He viscut molts anys a Alemany, i per a mi Munic és una ciutat que m’encanta, no només perquè en aquell any 1993 vam guanyar l’europeu i després com a tècnic vaig començar amb el Marko, amb el meu fill, i amb un president un projecte en què el futbol és l’esport rei, i ara, uns anys després, es veu que el bàsquet ha crescut i volen construir un nou pavelló, tenen un gran futur i d’aquí a uns anys els veurem classificant-se per a la final a quatre.” Pesic afegeix que és un rival incòmode, sobretot davant de la seva afició: “Si ells estan tots físicament bé poden competir amb qualsevol equip a Europa; necessiten temps perquè tenen poca experiència en l’Eurolliga, però ja van guanyar el Fenerbahçe a Munic.” Quant als problemes físics de Seraphin i Hanga, hi treu importància: “És part de la temporada que no es pot comptar amb tots els jugadors; tots dos estan millor, i decidirem després de l’entrenament.” Un altre dels jugadors que està tenint protagonisme és Victor Claver. El valencià va assegurar ahir en una roda de premsa que cal un últim esforç: “Aquestes setmanes són dures físicament, però és el nostre últim desplaçament de lliga regular, volem estar concentrats i volem assegurar el play-off.” Des del Barça no es vol relaxació pel nivell del rival com subratlla Claver: “És un equip potent que s’està jugant la classificació i juga a casa; ens hem de basar en l’agressivitat al darrere per guanyar confiança i ritme al davant sent conscients que no cada dia podem anotar 19 triples.”

LA PRÈVIA

Si ells estan tots físicament bé, poden competir amb qualsevol equip a Europa; ja van guanyar el Fenerbahçe
Sabem que no podem anotar 19 triples en cada partit, però sí estar agressius al darrere i tenir confiança
Victor Claver
D’aquí a uns anys el Bayern serà un equip de final a quatre, perquè estan creixent i volen fer un nou pavelló
Svetislav Pesic

Pesic va a ‘casa’ del seu fill Marko

Per a Svetislav Pesic el matx és especial perquè el seu fill Marko és el mànager general del Bayern i perquè va entrenar l’equip del 2012 al 2016. A més, a Munic també hi va guanyar l’europeu del 1993. El tècnic també va entrenar en la Bundesliga l’Alba de Berlín del 1993 al 2000 i després el Rhein Energy Colònia (2001/2002).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)