ACB

Fatídic camp enrere

ACB. El Manresa perd la pilota de partit amb 83-84 i fins i tot disposa del triple (83-86) per forçar la pròrroga

El Baxi Manresa, amb 83-84 al marcador, va disposar de la pilota per guanyar el partit però incomprensiblement Lundberg va fer una passada a Toolson i la manca de comunicació va fer que fos camp enrere. Els manresans van fer falta i a 1,1 segons del final el Burgos només havia d’anotar el primer tir lliure i llançar a fallar el segon perquè no hi havia temps material per agafar el rebot i llançar. Però l’exNBA Zipser els va anotar tots dos i va permetre a Peñarroya demanar un temps mort servint en camp ofensiu. Toolson va llançar el triple forçadíssim i el Manresa va perdre. Va ser una llàstima perquè tot i tenir un mal dia els del Bages van ser capaços d’aixecar-se gràcies a la fe i el treball que exhibeixen en cada partit. El matx havia començat amb el Manresa com tota la temporada agafant un màxim avantatge de nou punts (20-11). El Burgos, però, va entrar ràpidament dins el matx (23-23) gràcies a Benite (13 punts) i el treball de Huskic sota el cèrcol (39-43).

En el tercer quart els manresans van certificar que no tenien el dia i el Burgos –quatre victòries els últims cinc partits– van trobar en Sutton el motor. Els castellans van agafar 15 punts de renda que semblaven definitius (50-65). Però els de Peñarroya van treure la casta i van anar retallant la diferència. Fisher va empatar (83-83) a 27 segons del final. Fitipaldo va anotar un tir lliure en rebre una falta (83-84) i amb la pilota guanyadora el Manresa va cometre camp enrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)