Eurolliga

El Barça jugarà contra l’Efes els quarts (95-83)

Eurolliga.Els de Pesic han superat a un gran Buducnost amb un Hanga espectacular (18 punts)

El Barça Lassa s’ha assegurat la cinquena posició i s’enfrontarà als quarts de final a l’Efes amb el factor pista en contra. Els blaugrana han hagut de suar de valent i treballar dur per poder superar un Buducnost (95-83) que ha mostrat el seu potencial i ha jugat sense pressió perquè ja no tenia res en joc. Els montenegrins han sortit llançats amb el cinc titular anotant punts i agafant un màxim avantatge de 12 punts després d’un triple de l’exBarça Edwin Jackson (4-16). La reacció blaugrana ha arribat després del 16-22 amb un parcial de 22-4 que semblava que podia ser l’estirada per trencar el matx (38-36). Però un temps mort de Repesa ha canviat absolutament el partit perquè el Buducnost s’ha situat per davant després d’un 3-14 (41-42).

Al segon temps la igualtat s’ha mantingut fins al darrer minut del tercer quart (69-69) però llavors els blaugrana han fet una petita estirada amb un 9-0 (78-69) i allà s’ha acabat el matx perquè ja han mantingut la renda fins al final. El Barça tornarà a jugar la setmana vinent al Palau Blaugrana contra el Khimki en el darrer partit de la lliga regular ja totalment intranscendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)