ACB

La Penya vol un aniversari feliç

Bàsquet. ACB. El Joventut fa 89 anys, estrena videomarcador i rep un Breogán en descens

El Joventut fa avui 89 anys i ho celebrarà enmig d’un ambient festiu. A banda de l’efemèride, estrenarà un videomarcador gegant amb la curiositat que ho farà contra el Breogán. En la primera volta es va suspendre el partit a Lugo perquè el marcador no funcionava. També s’han canviat els marcadors que hi havia fins ara, que eren els del 1991, quan es va inaugurar el Palau Olímpic.

Però més enllà de totes les accions que ha preparat el club, com ara haver convidat tots els jugadors que formen part del Badalona Bàsquet Base (BBB), on hi ha les 12 entitats i clubs de bàsquet de la ciutat, el conjunt de Carles Duran té un examen important. La Penya es vol mantenir entre els vuit millors per continuar ferma en el camí cap al play-off. Els verd-i-negres reben un Breogán necessitat, en posició de descens i que acaba de fitxar el base del Darussafaka McCallum. Tornen a l’Olímpic els exjugadors de la Penya Sergi Vidal i Henk Norel, que va reaparèixer fa una setmana després d’haver estat de baixa tot el curs per una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)