Eurolliga

Entrenament de qualitat

Bàsquet. Eurolliga. El Barça juga l’intranscendent duel contra el Khimki en què ningú s’hi juga res pensant en els quarts contra l’Efes; Seraphin és baixa

El Palau Blaugrana abaixa avui la persiana de la lliga regular per preparar-se per afrontar el repte dels quarts contra l’Efes. Els dos partits a Barcelona –sempre que hi hagi un quart enfrontament– seran entre el 23 i el 26 d’abril. Però abans avui el Khimki s’acomiada de la màxima competició europea i ho farà amb la seva estrella, Alexey Shved, a l’equip tot i haver-se perdut la meitat del curs per lesió. És el màxim anotador de la competició i un espectacle ofensiu, però el Barça vol aprofitar el matx per continuar creixent. Amb la premissa que no hi hagi cap lesionat, el tècnic, Svetislav Pesic, ja va anunciar ahir en roda de premsa que no forçarà la tornada de Seraphin: “La temporada és molt llarga i tots els jugadores tenen problemes però no greus, Seraphin està millor però no jugarà”. El dubte és saber si Pesic farà jugar Hanga, tot i que ja està donat d’alta, o el tornarà a deixar fora per donar entrada a Aleix Font, que el curs passat va anar convocat algun partit però aquest no. Serà un partit, això sí, per fer rotacions entre els menys habituals perquè, passi el què passi, el Barça serà cinquè i jugarà els quarts contra l’Efes. El Khimki, que dirigia l’ex-Barça Bartzokas, va ser tallat i ara arriba amb el mític exjugador Rimas Kurtinaitis. Tot i que en l’últim partit no va jugar Stefan Markovic, sí que ho va fer a la VTB, on el seu equip va tombar el Lokomotiv Kuban. A cinc jornades per acabar, el CSKA és líder (19-4) i el Khimki, tercer (16-5).

LA PRÈVIA

El Khimki és un equip que té molt talent en atac, és molt complet i serà important competir contra un equip així
Svetislav Pesic
Afrontem el partit per agafar confiança per al futur; estic content amb els minuts que tinc i ajudar l’equip
Rolands Smits

Els quarts definits amb Zalgiris

La gran sorpresa de l’última jornada va ser el Zalgiris de Jasikevicius, que va vèncer a Madrid (86-93) i ha classificat els lituans per a quarts per segon curs seguit en guanyar els últims sis partits. El Zalgiris s’enfrontarà al Fenerbahçe i, qui passi, al guanyador del Barça-Efes. En l’altre part del quadre, el Madrid jugarà contra el Panathinaikòs, i el Baskonia, que va perdre ahir a Moscou, tornarà a jugar contra el CSKA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)