FEB

Torrent: “Encara no fem prou per l’esport femení”

Bàsquet. El president del Parlament anima a l’equip a lluitar pel títol de lliga després de l’històric èxit europeu

El president del Parlament, Roger Torrent, ha visitat les jugadores de l’Spar Citylift a Fontajau per felicitar-les personalment per les classificació històrica que van obtenir per a les semifinals de l’Eurocup i per animar-les a lluitar per la lliga. Abans, s’ha reunit amb el director general del club, Xavi Fernández, que el mes passat havia reclamat més suport de les institucions. “A Catalunya en l’esport femení en general l’exigència competitiva és molt alta, com ha de ser; aspirem a l’excel·lència però a l’hora econòmicament i pel què fa a l’estructura d’aquests clubs encara no es fa prou des de l’administració”, ha admès Torrent, que ha parlat amb les jugadores acompanyat de l’antiga entrenadora del club, Anna Caula, ara diputada d’ERC al Parlament.

“En l’esport femení hem fet un salt molt important, però encara l’hem de fer molt més entre tots”, ha afegit el president, que s’ha compromès a tornar a Fontajau per veure la final de lliga. “Si hi arribem”, li ha precisat el tècnic Èric Suris. Torrent ja va presenciar en directe la victòria de l’Spar Citylift contra el Perfumerías Avenida en la lliga regular. “Aquesta rivalitat em sembla bé perquè ajuda a omplir pavellons i convertiria una victòria a la lliga encara amb fina molt més meritòria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)