Eurolliga

El Barça reacciona a temps (83-74)

Eurolliga. Els blaugrana han arribat a perdre de 15 punts (26-41) però ha fet un 18-0 clau

El Barça ha tancat avui al Palau Blaugrana la lliga regular amb un triomf (83-74). El matx era intranscendent pels dos equip i els russos, per exemple, no han fet jugar la seva màxima estrella Aleksei Sved ni tampoc l’exACB Markovic.

Quant el matx el Barça ha topat amb un Khimki que ha marcat el ritme des del salt inicial gràcies al seu domini sota els cèrcols (3-11 en rebots) i sobretot a l’encert des de la llarga distància on els russos han estat impressionants (7/9). Això ha fet que els de Kurtinaitis hagin agafat una màxima renda de 15 punts (26-41). Però els blaugrana, que al primer quart havia rebut 32 punts, ha augmentat el seu nivell defensiu per anul·lar el Khimki i endossar-li un parcial espectacular de 18-0 abans del descans (44-41).

Al segon temps ha estat marcat pels parcials d’un i altre equip que han fet que hi haguessin alternances al marcador. Però després del 66-68 els de Pesic han fet una estirada definitiva amb un 14-2 (79-68) i allà s’ha acabat el matx. La imatge del partit però ha estat una discussió de Pesic amb Heurtel quan l’ha substituït perquè no estava jugant com volia el tècnic. El serbi l’ha esbroncat i ha acabat llançant l’ampolla d’aigua contra la banqueta, una cosa que ha vist tothom. El Barça tanca la lliga regular i d’aquí a 10 dies iniciarà els quarts de final contra l’Efes en una eliminatòria al millor de cinc partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)