ACB

Victòria amb un valor triple

ACB. El Manresa talla la ratxa de tres derrotes seguides amb un triomf contra un rival directe i li pren el ‘basket average’

Enlloc com a casa. El Nou Congost va tornar a viure un altre partit de qualitat d’un Baxi Manresa que va aconseguir una victòria que té un valor triple perquè és contra un rival directe, li guanya el basket average a més d’avantatjar-lo de dues victòries –en l’anada a Tenerife, 77-75–, i també perquè els de Joan Peñarroya van tallar una ratxa de tres derrotes seguides. Els manresans enfonsen una mica un Iberostar que va encaixar la setena derrota seguida.

El Baxi Manresa va saltar a la pista i es va trobar amb un encert espectacular dels de Txus Vidorreta, que van agafar un màxim avantatge d’11 punts ràpidament (4-15 després d’un triple d’Abromaitis). Els manresans, però, van anar recuperant sensacions amb l’entrada de gent de la banqueta i en el segon quart ja s’havien situat davant (26-25). L’Iberostar, però, amb un Abromaitis de rècord –va aconseguir el seu sostre de punts a l’ACB (27)–, va tornar a obrir forat en el marcador (30-35). Però de nou va reaccionar el Baxi Manresa amb un 10-0 que va donar-li avantatge abans d’arribar al descans (40-38 després d’un darrer triple d’Abromaitis).

Al segon temps es va mantenir la igualtat fins al 51-49. Aleshores la defensa dels manresans va provocar un 20-3 per trencar el matx. Al final es va acostar el Tenerife (88-83) però no va perillar el matx i es va assegurar el basket average. El Nou Congost continua somiant.

ELS VESTIDORS

Hem canviat la dinàmica amb la gent que sortia de la banqueta i hem pogut imposar el nostre ritme de joc
Ens hem retrobat amb el triomf i amb el Nou Congost, que és molt important per a nosaltres
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)