FEB

Vionise Pierre-Louis, reforç interior per a l’Spar Citylift

Bàsquet. Lliga femenina. La pivot haitiana (1,95 m) ha jugat aquest curs a Guipúscoa i a Zamora i cobrirà el lloc de Nàdia Colhado en la plantilla d’Èric Surís aquest “play-off”

Vionise Pierre-Louis és la jugadora que cobrirà el lloc de Nàdia Colhado en la plantilla de l’Spar Citylift. La pivot d’Haití (1995 i 1,94 m) s’ha desvinculat del Zamarat, amb qui va acabar la temporada a la lliga femenina.

L’Uni està pendent que la FEB en tramiti la llicència. Donada de baixa aquest matí, es converteix en una jugadora lliure i hauria d’haver estat donada d’alta ahir abans de les 18 h per estar a la disposició d’Èric Surís aquest vespre contra Araski en el primer partit dels quarts de final de la lliga femenina. L’Spar Citylift en farà oficial la incorporació un cop es tramiti la llicència.

Vivi Pierre-Louis, a qui l’Uni vol fer també la pertinent revisió mèdica, estarà a Fontajau en el partit del play-off . El club sí confia en què Èric Surís hi pugui comptar diumenge en el segon partit de la sèrie, a Vitòria (20 h).

Força i intimidació

En el darrer partit de lliga, amb Zamora a Bembibre, Pierre-Louis va fer 10 punts (4/9 de dos) i va capturar 6 rebots. En sis partits amb la samarreta taronja ha acreditat 13,8 punts i 6, 5 rebots (16,8 valoració) en 25 minuts i mig de mitjana.

La pivot, amb quatre anys d’experiència a la NCAA (15,9 punts i 8,7 rebots en 33 partits el darrer curs), va començar la temporada a Guipúscoa. En 19 partits va acreditar 6,7 punts i 3 rebots (7 de valoració) en 14 minuts a la rotació interior de l’equip d’Azu Muguruza. En la jornada cinc va ser la MVP de la jornada (35) amb 30 punts i 11 rebots sortint de la banqueta en el triomf a la pista d’Al-Qázeres (62-64).

A l’Spar Citylift ha de ser el relleu de Julia Reisingerova a la rotació interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)