ACB

El Barça reacciona a temps a Saragossa (86-91)

ACB. Els blaugrana han arribat a perdre de 14 punts (37-23) però a l’ultim quart ha aparegut el talent del Barça

El Barça arribarà als quarts de l’Eurolliga amb confiança després de sumar una suada victòria a la pista del Tecnyconta Saragossa (86-91). Els blaugrana han hagut de remuntar un partit que ha arribat a perdre de 14 punts. El màxim anotador del Barça ha estat Hanga (15 punts) i Heurtel amb 14.

La sortida del Barça ha estat clarament amb el cap pensant en l’eliminatòria europea contra l’Efes i el Tecnyconta Saragossa, conscient del què s’hi jugava, no ha perdonat amb uns tres primers minuts explosius (10-0). A partir de llavors els blaugrana ja han anat a remolc i sense tenir bones sensacions. Els de Porfi Fisac ha agafat una màxima diferència de 14 punts (37-23) i amb els de Pesic fent una defensa nul·la. Però Hanga ha decidit carregar-se l’equip a les espatlles i ha començat a retallar la diferència fins a capgirar el resultat abans del descans (47-48) després d’un parcial de 10-22. A la mitja part s’ha arribat amb un igualat 52-51.

Al tercer quart els aragonesos s’han posat per davant i s’han mantingut sempre dominant amb una defensa forta que no ha permès el Barça jugar còmode. Només començar el darrer quart i quan pitjor semblava que estava la situació pel Barça (74-67) ha aparegut el talent individual. Un triple de Heurtel ha culminat un parcial d’1-8 per empatar el matx (75-75 a 8:18 pel final). El Barça s’ha tret la pressió del damunt i la traspassat al Saragossa que ha començat a fallar. Els de Pesic han fet una estirada definitiva (79-85) després d’un 5-18 de parcial. Un triple d’Okoye a 1:45 pel final ha posat emoció (86-87) però el Barça ha estat molt bé en defensa i sent intel·ligent en els últims atacs per sentenciar.