FEB

Catalunya, subcampiona masculina i femenina

Campionat d’Espanya seleccions. Ha perdut contra l’amfitriona Andalusia en nens (102-66) i en nenes (84-76)

La selecció catalana mini, tan masculina com femenina, no ha pogut guanyar el campionat d’Espanya de seleccions en perdre contra l’amfitriona Andalusia. En la final masculina els andalusos han estat molt superior i l’equip dirigit per Àlex Terés ha acabat perdent per 102-66. En categoria femenina tampoc hi ha hagut sort i les nenes d’Enric González ha cedit per 84-74. Els dos subcampionats tornen a ser un èxit pel bàsquet català sota la direcció del responsable de seleccions Mario Fernández i la direcció de Xavi Rodríguez. Als últims anys e els campionats cada vegada hi ha més jugadors estrangers físicament molt superiors a la resta que marquen diferències, una cosa difícil de controlar però que necessita alguna normativa per controlar-ho. En categoria masculina Catalunya ha pujat al podi en 31 de les 32 edicions del campionat amb 22 medalles d’or, 7 de plata i 2 de bronze. En categoria femenina ho ha fet en 30 de les 32 ocasions amb 14 medalles d’or, 10 de plata i 6 de bronze.

En aquest campionat d’Espanya de seleccions també hi han participat tres àrbitres catalans: Eric Castillo, Roger Carreras i Adrià Marco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)