Eurolliga

El Barça va sempre a remolc de l’Efes (75-68)

Eurolliga. Els blaugrana han trobat a faltar peces claus i han fet un pobre 6/23 triples

El Barça ha perdut (75-68) el primer assalt de la sèrie al millor de cinc partit dels quarts de l’Eurolliga. Els blaugrana han topat amb un Efes que ha dominat des del salt inicial.Divendres, un altre cop al Sinan Erdem Dome hi haurà el segon partit (19.15 h).

El Barça ha començat com ja li va passar en els dos partits de la lliga regular contra l’Efes, encaixant molts punts en el primer quart. Liderats per l’exblaugrana Moerman (7 punts seguits) els turcs han jugat a plaer i sota la gran direcció de Micic i trobant bones posicions interiors per Dunston ha estat capaç d’agafar 13 punts de renda després d’un triple del serbi (24-11). L’Efes ho anotava tot trobant bones situacions de tir: 4/6 de dos; 5/8 triples. A més, feia un joc molt més col·lectiu que el Barça (8-1 assistències). Però l’entrada a pista de Pangos -el millor del primer temps amb 10 punts-, Hanga i Smits ha canviat la dinàmica i un triple del letó ha empatat el matx (32-32). La tornada a pista de Micic ha tornat a llançar els turcs amb un 8-0 (40-32). Al descans, tot obert (40-36).

Al segon temps el Barça no ha trobat cap referent ofensiu per liderar els blaugrana i després del 45-42 els de Pesic han quedat encallats en atac. Pels turcs Micic ha iniciat el seu recital individual anotant i repartint joc i la diferència s’ha disparat per sobre dels 10 punts després d’un 2+1 de Dunston (58-47). Tot i que al tram final el Barça ha fet un parcial de 0-7 que l’ha situat a cinc punts a 2:10 minuts pel final (71-66) un triple precipitat de Blazic i un tap de Dunston a Singleton han acabat d’enfonsar les poques opcions del Barça. El desencert en els triples dels de Pesic (6/23) ha estat determinant i s’ha trobat a faltar més aportació d’homes clau com Singleton (1/8 tirs de camp), Kuric (0 punts i 0/4 tirs) o Hanga (3/10 tirs de camp). .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)