Eurolliga

Defensa i atac, dos problemes en un

Bàsquet. Pesic demana als seus jugadors que millorin al darrera però els errors en els llançaments van acabar pesant més en la primera derrota contra l’Efes Pilsen

El Barça Lassa haurà de mostrar demà (19h15) una cara absolutament oposada a la del partit d’ahir (75-68) per mirar d’igualar la sèrie de quarts de final contra l’Efes Pilsen, que no va necessitar fer un gran partit per endur-se el primer partit. Al final del duel Pesic va lamentar la mala defensa dels seus jugadors –tot i que ell mateix va apostar per Blazic en un primer quart nefast (26–15)–però les dades parlen també dels problemes (i greus) que va tenir l’equip per anotar a la cistella rival.

El percentatge de triples (6 de 23) va ser una llosa i encara més el de tirs de 2 (21 de 44). Chris Singlenton, seguint la seva línia irregular, només va anotar una cistella de vuit llançaments i Tomic va patir i molt contra la defensa de Dunston, molt més petit que ell. Davant aquest panorama Pesic medita recuperar Seraphin si en l’últim entrenament no es ressent dels problemes al genoll.

L’equip, doncs, no es pot permetre un primer quart com el d’ahir, ha de lligar en quart Micic (21 punts i rècord de valoració, 30), i ha de ser més efectiu en els llançaments per no veure’s obligat a fer tota una gesta, tres victòries seguides, per arribar a la final a quatre de Vitòria.