NBA

Els Raptors de Gasol, a un pas de les semifinals de l’Est

Bàsquet. L’equip de Toronto guanya a Orlando (85-107) amb Kawhi Leonard (34 punts) i Serge Ibaka (13) com a jugadors més diferencials. Els Celtics avancen a les semifinals.

Els Raptors de Toronto han guanyat aquesta matinada a Orlando (85-107) i es troben a només una victòria de les semifinals de la conferència Est. Marc Gasol ha fet una discreta actuació (2 punts), però l’exjugador del Manresa Serge Ibaka s’ha erigit en el líder de l’equip sota els taulers (13 punts en només 20 minuts). Més decisiu ha estat, encara, l’aler Kawhi Leonard, que amb 34 punts i 6 rebots ha reivindicat la seva condició d’All-Star. Amb aquest triomf els Raptors s’avancen 3-1 i poden rematar la sèrie dimarts a la seva pista.

Els Celtics, per la seva banda, han completat una actuació implacable contra els Pacers, als quals han escombrat 4-0 en un play-off que els d’Indiana intentaran oblidar el més aviat possible (106-1109. Gordon Hayward (20 punts) ha estat el millor dels de Boston.

A la conferència Oest els Warriors han guanyat a domicili els Clippers (113-105) i només necessiten un triomf més per plantar-se a les semifinals, la mateixa situació en què es troben els Trail Blazers després de tombar els Thunder de Westbrook (98-111).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)