FEB

Un altre cercle per tancar

Bàsquet. Lliga femenina. L’Spar Citylift serà finalista per cinquè any seguit si guanya a la Seu (20 h), on només ha guanyat l’Avenida

“Ens coneixem molt bé però cada partit té els seus matisos”, diu Èric Surís en la prèvia del segon partit de la semifinal, aquest vespre a la Seu (20 h, Esport 3) en una pista on només Avenida ha guanyat aquesta temporada (53-82, el 21 d’octubre).

L’Spar Citylift, com fa deu dies a Vitòria, on havia perdut la final de copa, pot tancar un altre cercle amb la classificació per la via ràpida després de l’1-0 en l’estrena, a Fontajau (69-48). Ho faria contra l’equip amb el qual més ha jugat ja aquest curs, amb un balanç de 4-1, inclosa la lliga catalana i la copa. El tècnic gironí valora la necessitat d’estar els 40 minuts al cent per cent, amb el record del 86-81 del novembre en l’única derrota gironina en els 22 primers partits de lliga.

“Els dos equips tenim plantilles profundes, tant nosaltres com el Cadí estem fent servir moltes jugadores i tothom haurà d’aportar el granet de sorra”,diu Surís, satisfet amb el paper de Pierre-Louis, debutant diumenge a Fontajau i de la qual destaca la contribució més enllà dels números (7 punts, 3 rebots i 9 de valoració en 18 minuts).

“Aquest esport es mou per dinàmiques i si tenim una mica més d’encert tindrem possibilitats.” És la mentalitat amb la qual el Cadí la Seu, en paraules del seu tècnic, Bernat Canut, afronta aquest vespre el que pot ser el darrer partit del millor curs del Sedis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)