Eurolliga

El Barça no dona opció a l'Efes i hi haurà desempat a Turquia (82-72)

Eurolliga. Els de Pesic han fet un tercer quart perfecte on han trencat el matx (63-48)

El Barça ha forçat el cinquè i definitiu partit de la sèrie de quarts que es jugarà dimecres vinent (19.30 h) a Istanbul. Els blaugrana després d’un primer temps igualat (36-38) ha ofegat en defensa als turcs i ha trencat el partit amb un gran encert en els triples en aquest període (5/7). La diferència s’ha disparat (63-48) i allà s’ha acabat el matx.

El primer temps ha estat marcat per l’encert en el llançament triple dels turcs que al primer quart portaven una sèrie de 6/9 i només havien anotat una cistella de dos (1/4). El Barça no ha estat encertat en atac i els d’Ataman han agafat 10 punts de renda després d’un parcial de 0-14 amb Larkin, que ha sortit de suplent, com a gran protagonista (12-22). La reacció però ha arribat des de la defensa. Els blaugrana han fet un parcial de 13-4 per igualar el matx (25-26). Un triple al darrer segon de Moerman però ha fet que al descans els turcs anessin per davant (36-38).

Al segon temps el Barça ha despertat des de la línia del triple. Si en el primer temps els blaugrana portaven 2/10 triples, en els cinc primers minuts del tercer quart han fet una sèrie de 5/6, han ofegat en defensa als turcs i un triple més tir lliure d’Heurtel ha posat la màxima al partit (63-48) deixant el partit vist per sentència. Tot i que l’Efes ho ha intentat, el Barça ha estat molt sòlid. El millor del matx ha estat Kuric amb 19 punts.