FEB

El Bàsquet Girona no falla a Santander (74-81)

LEB Plata. Els d’Àlex Formento encadenen la segona victòria consecutiva

El Bàsquet Girona ha fet una gran segona part a la pista del Cantàbria Estela i ha encadenat la segona victòria consecutiva (74-81).

Al primer temps el Bàsquet Girona ha anat tot el primer temps a remolc per culpa sobretot del partit de l’exLleida Juampi Sutina (12 punts) i Norris (13). Els gironins han tingut la millor versió de Cizmic (10), Berry (7) i Xavi Costa (7) mentre Jordi Trias ha estat el més complet amb 6 punts, 3 rebots, 7 assistències i 15 de valoració. Al final del primer temps els gironins perdien 40-32 però han fet un parcial final de 0-8 per igualar el matx (40-40).

Al segon temps la igualtat s’ha mantingut fins al tram final del tercer quart. Però un triple de Bolton ha situat la màxima pels gironins (62-70). Al darrer quart els d’Àlex Formento han mantingut sempre el partit sota control amb un Jordi Trias que ha fet un triple doble (10 punts, 12 rebots i 13 assistències per un total de 32 de valoració).