FEB

L’ICG Força Lleida renova Jorge Serna

LEB Or. El tècnic signa per una temporada i ha assegurat que vol mantenir el bloc de l’equip

Jorge Serna continuarà sent el tècnic de l’ICG Força Lleida la temporada vinent. S’ha fet oficial al p pavelló de Barris Nord acompanyat pel president del club, Félix González, que ha mostrat especial satisfacció per la continuïtat de l’entrenador: “Estem molt contents d’haver fet aquesta firma. Jorge és una peça clau per al club”.

Jorge Serna ocupa el càrrec d’entrenador del primer equip des dels últims 7 partits de la temporada 2017-2018, quan va agafar el relleu de Borja Comenge, i de la 2018-2019. Serna suma així 41 partits de Lliga regular LEB Or a la banqueta del Força Lleida com a primer entrenador. Al finalitzar l’acte de renovació, el president i el tècnic han fet una valoració final de la temporada de cara a l’any vinent. “Encara que el present és una realitat, tenim moltes coses a millorar i un futur il·lusionant”, ha dit el president de l’entitat lleidatana. Serna, per la seva part, ha mostrat especial agraïment cap a l’actitud i treball dels seus jugadors i ha manifestat que li agradaria mantenir un elevat percentatge dels jugadors de l’actual planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)