ACB

El Baxi Manresa cedeix contra el MoraBanc (64-77)

ACB.Els del Bages, que perden Toolson per lesió, encadenen la tercera derrota i és compliquen les aspiracions de jugar el “play-off”

El Baxi Manresa ha encadenat contra el Morabanc Andorra la tercera derrota (64-77) i es complica la seva classificació per al play-off just abans de visitar la pista de la Penya. Els andorrans, que reben el Barça en la propera jornada, s’han situat a només un triomf i han recuperat, a més, l’average. L’equip d’Ibon Navarro sembla haver arribat a aquest punt de la temporada en el seu millor moment físic. Avui, Albicy, sobretot amb un tercer quart explosiu, i Diagne, imparable sota els taulers (13 punts i 16 rebots), s’han imposat a la defensa local.

Els manresans, encara sense Fisher, han acusat la baixa en els primers minuts d’Andy Toolson, que s’ha fet un fort esquinç. Els de Peñarroya han anat pràcticament sempre a remolc i només s’han avançat amb un triple de Jou en el segon quart (30-29). El dèficit en el llançament exterior (7 de 22 triples) ha estat una càrrega constant en el joc de l’equip mentre que per l’Andorra Albicy, Ennis i Jelinek no han perdonat des de la distància.

En els minuts finals l’empenta de Lundberg ha donat vida l’equip, que a 4 minuts del final perdia només 57-63, però Jelinek, Ennis i Diagne han aparegut per trencar definitivament el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)