ACB

El Barça perd el liderat de l’ACB (72-78)

ACB. El València l’ha dominat tota la segona part i ha rebut un 2-11 quan dominava 67-66

El Barça ha perdut el liderat de l’ACB en cedir a casa contra el València (72-78) que ha sumat la seva sisena victòria seguida. Els de Pesic encadenen la quarta derrota als últims cinc partits i a tres jornades pel final cau fins la tercera posició per darrera del Madrid i del Baskonia.

El València ha marcat territori des del salt inicial amb un 0-8 de sortida amb dos triples de Dubljevic i Vives i una cistella del capità Rafa Martínez. La reacció del Barça però ha estat immediata amb un 16-4 que li ha donat avantatge (16-12). El matx ha entrat en una fase de màxima igualtat fins al descans amb molt respecte mutu dels dos equips (31-30 al descans).

Al tercer quart però els de Jaume Ponsarnau han fet una primera estirada amb un parcial de sortida de 5-13 obligant a Pesic a demanar un temps mort (36-43). La renda ha continuat augmentant fins a una màxima de 12 punts (42-54) després d’un triple de San Emeterio. Els blaugrana han reaccionat gràcies a la defensa d’Oriola i Blazic. Heurtel culminava la remuntada amb un 2+1 (67-66) però un triple amb falta sobre Will Thomas ha liderat un parcial de 2-11 definitiu (69-76).