FEB

El Girona cau derrotat (77-71)

Bàsquet. LEB Plata. Per aspirar al ‘play-off’ d’ascens havia de guanyar i esperar que la resta de resultats li fossin favorables

El Bàsquet Girona va perdre a la pista del Juaristi (77-71) i no va tenir cap possibilitat d’aspirar a classificar-se per al play-off d’ascens. Els gironins havien de guanyar i esperar que la resta de resultats dels equips implicats per acabar cinquens del grup els fossin favorables. Els gironins van trencar la ratxa de tres victòries consecutives que portaven amb un mal partit en què pràcticament sempre van anar per darrere en el resultat.

El primer quart va finalitzar amb un 18-14 per al conjunt basc, i no va ser fin a 5:52 minuts del descans que el conjunt gironí es va posar per primera vegada per davant en el resultat (23-25). El Girona va fer un parcial de 0-9 i això els va donar el seu màxim avantatge en el partit, de sis punts amb el resultat de 23-29. Al descans, però, es va arribar amb un empat (30-30).

En el tercer quart, el Juaristi va ser superior i va arribar a la màxima diferència de 13 punts amb el 57-44 a 53 segons per acabar el període. Els gironins van intentar reaccionar els darrers deu minuts i es van apropar en el resultat. Van lluitar per la victòria fins als darrers minuts i van arribar a situar-se a només un punt per sota, 72-71 a 1:11 del final del partit. El conjunt basc, però, va estar més encertat en l’últim minut del partit i es va emportar la victòria amb el 77-71 final.