FEB

El Salt no reacciona i consuma el descens

Bàsquet. EBA. L’equip encaixa una dolorosa derrota a la pista del Martinenc (87-70) que el torna a la copa Catalunya cinc anys després

Cinc temporades després d’aquell meravellós ascens, un any després de salvar-se gràcies a ser repescat per la baixa d’un equip, el CB Salt és ara equip de la copa Catalunya. L’equip no va poder remuntar l’eliminatòria de descens en el segon partit contra el Martinenc (87-70). Una mala notícia per a un equip que, enguany, no ha estat a l’altura de la competició. Amb tan sols 4 victòries en 26 jornades és molt difícil mantenir-se i, ahir al Guinardó, va quedar demostrat que el Salt no ha sabut gestionar la pressió i ha merescut, malauradament, aquest final. El Martinenc es va endur el partit amb tot mereixement contra un equip que no va reaccionar en cap moment i es va veure superat en totes les fases del joc. Els locals van demostrar que volien guanyar el partit independentment de l’avantatge de 4 punts que portaven de l’anada, i van acabar esclafant un Salt encertat en atac però dèbil en defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)