FEB

El Barça i el GEiEG Uni, subcampions d’Espanya júniors

Bàsquet. L’equip blaugrana perd la final de nois contra el Real Madrid (99-75) i el gironí, la de noies contra l’Estudiantes (36-48)

El Barça, en nois, i el GEiEG Uni Girona, en noies, van aixecar ahir el trofeu de subcampions d’Espanya júnior en perdre les seves respectives finals. L’equip blaugrana es va enfrontar al Real Madrid a Saragossa, que es va imposar amb claredat (99-75) i va guanyar el seu tercer estatal consecutiu. El Barça va dominar el primer quart (17-25), però ja no va tenir ocasions en els tres següents. En el partit pel tercer lloc, el Joventut es va imposar al València gràcies a un triple en l’últim segon (69-70).

En noies, l’equip gironí va perdre la final contra l’Estudiantes (36-48). Júlia Soler va acabar la competició com a màxima anotadora i passadora. El Sant Adrià va perdre el partit pel tercer lloc contra el València Basket (43-50).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)