ACB

La Penya no dona opció al Baxi Manresa (86-70)

ACB. Els verd-i-negres han trencat el derbi a l’inici del darrer quart (72-52)

La Penya no ha donat cap opció a un Baxi Manresa molt mermat que ha aguantat 25 minuts fins que se li ha acabat la benzina (86-70). Els verd-i-negres s’acosten al play-off i els manresans es queden sense marge d’error.

La Penya ha portat el ritme del matx pressionant a Lundberg que feia funcions de base. Peñarroya ha hagut de rectificar posant Sergi Garcia en la direcció i alliberar el danès que ha fet set punts seguits. La Penya, amb bon treball col·lectiu i amb Todorovic dominant dins la pintura, ha agafat un màxim avantatge de 10 punts (44-34) gràcies a tres triples de Laprovittola i dos de Morgan. Els manresans han sobreviscut per l’encert de Zubcic (13 punts amb 4/5 triples). Al descans, tot obert (44-36).

Al tercer quart els verd-i-negres van augmentar el nivell d’intensitat i va començar a anotar triples i va anul·lar el Baxi Manresa que ha acabat amb 9/25 tirs lliures. Un triple de McFadden ha trencat el partit al final del tercer quart (66-52) i els de Joan Peñarroya, ja sense forces, ha acabat cedint. Una esmaixada de Todorovic ha posat la màxima renda al marcador (79-57) i el derbi s’ha acabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)