FEB

Bea Sánchez torna a Galícia, ara a l’Ensino

Bàsquet. La pivot andalusa de l’Spar Citylift va arribar l’estiu passat de Ferrol però una hèrnia discal en l’escalfament de la supercopa, després del Mundial, ha afectat el seu rendiment

Bea Sánchez (1,90 m, 1989) és la primera jugadora de l’Spar Citylift Uni Girona campió de lliga el fitxatge de la qual per un altre equip és oficial; en aquest cas l’Ensino de Lugo.

Incorporada ara fa un any, provinent del Ferrol com una de les interiors de referència a la lliga –20 punts amb 4 triples en el duel amb l’Uni a la lliga el gener (68-90)– , la seva presència en el mundial a Tenerife amb la selecció espanyola i la lesió que es va fer en el seu segon partit amb l’Uni, una hèrnia discal, n’han marcat el rendiment a l’equip d’Èric Surís.

Sánchez és el primer fitxatge de l’Ensino per al curs que ve. Hi arriba després de sis temporades al Ferrol, les cinc anteriors a aquesta a l’Spar Citylift seguides. Un cop rebuda l’alta mèdica, a Girona hi ha jugat 14 partits a la lliga femenina amb una mitjana de 2 punts i 1,5 rebots en 10 minuts de mitjana. A l’Eurocopa, amb Leia Dongue sense poder jugar, va participar en 7: 2,3 i 1,4 en 13.

El mercat, en moviment

En les darreres hores s’han fet oficials també els fitxatges de María Asurmendi (Avenida) per l’Araski i de Raquel Carrera (Celta) pel València, que ha renovat Irene Garí, Meiya Tirera i Tamara Abalde, té María Pina i Anna Gómez amb contracte i fitxarà Julia Reisingerova. L’Avenida també ha renovat Laura Gil.

L’ensurt, en una roda d’escalfament a Salamanca

La jugadora gaditana va ser ingressada a l’hospital de Salamanca a causa d’un dolor d’esquena que va patir durant l’escalfament del partit de la supercopa d’Espanya entre l’Spar Citylift i l’Avenida, que les gironines van perdre per 72-62. De Salamanca va ser traslladada a l’Hospital General de Catalunya, on va ser intervinguda. Fins el mes de gener, el dia del partit de tornada de l’Eurocopa amb el MBA Moscou, no ser donada d’alta. Aquest havia de ser tot just el seu segon partit amb l’Uni, perquè el primer havia estat la final de la lliga catalana tres dies abans a Fontajau contra el Cadí (89-63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)