Eurolliga

El Madrid no defensarà el títol d’Eurolliga (95-90)

Eurolliga. Els blancs dominaven de 13 punts (58-71) però el CSKA remunta i executa els de Laso

El Madrid no defensarà diumenge el títol de l’Eurolliga en ser eliminat pel CSKA (95-90). Els blancs han perdut 13 punts de renda al segon temps (58-71) i Nando De Colo ha sentenciat en el darrer minut amb un triple determinant. Sergio Rodríguez i De Colo amb 23 punts i Clyburn, amb 18, han estat els botxins blancs.

El matx ha començat amb un Madrid dominador (11-22) amb Tavares i Randolph fent molt mal a la pintura. Però l’entrada a pista de Sergio Rodríguez, que ha fet el seu millor partit amb el CSKA contra el seu exequip, ha empatat el matx amb un 15-4 (26-26). A partir d’aquí la igualtat s’ha mantingut fins al descans (45-43). Però al tercer quart els de Pablo Laso han revolucionat el matx amb una gran defensa i amb un Causeur espectacular ha agafat un màxim avantatge de 13 punts (58-71). Semblava el partit trencat però el CSKA ha reaccionat. Un parcial de 9-2 ha posat la igualtat (67-73) i Clyburn, amb un triple i un tir lliure, ha empatat (80-80). En un final a cara i creu, amb una tècnic a Pablo Laso injusta quan estava cridant a la seva banqueta, Nando De Colo ha aparegut per executar els blancs amb un triple decisiu i dos tirs lliures.