ACB

Gran volta d’honor per als herois

ACB. El Baxi Manresa es jugarà en l’última jornada a Saragossa el bitllet del ‘play-off’; hi pot ser fins i tot perdent

El Baxi Manresa s’ha guanyat el dret a somiar ser al play-off després de superar el Fuenlabrada. Els manresans es jugaran el bitllet l’última jornada diumenge vinent (12.30 h) a Saragossa, on l’equip no estarà sol perquè ja s’han organitzat autocars. Si hi guanya estarà entre els vuit millors i fins i tot perdent es podria classificar sempre que el Tenerife perdi a la pista del Tenerife i el MoraBanc també ensopegui a la pista de l’Unicaja. Ahir al final del matx els jugadors es van quedar a la pista, el vicepresident Fèlix Salido, en nom del president Josep Sáez, que no hi era per motius professionals, va agafar el micròfon i va demanar una ovació per a l’equip, per al cos tècnic i per a la grada d’animació. Els seguidors van ovacionar Peñarroya i van demanar a Lundberg que es quedi. Al final volta d’honor a uns campions.

Quant al matx el Baxi va sortir llançat amb un 19-3 de sortida. El Fuenlabrada sobrevivia en el descans (46-34). En el tercer quart semblava que es trencava el matx (64-45) però es va acabar patint perquè a 2:30 es va ajustar tot (76-75). Allà va aparèixer Lalanne per sentenciar amb sis punts seguits i dues recuperacions que van liderar un 10-2 definitiu (86-77).

ELS VESTIDORS

Hem viscut una festa i no hem guanyat res, és fantàstic; el curs no s’ha acabat, tenim un partit a Saragossa que fa vint anys que no vivíem
Joan Peñarroya

Breogán a LEB i MoraBanc, viu

El Breogán va certificar ahir el seu descens a la LEB Or just dotze mesos després d’aconseguir l’ascens. Avui també es podria certificar el segon descens, que podria ser per al Guipúscoa. Per la seva banda, el MoraBanc manté esperances de play-off i es jugarà a la pista de l’Unicaja l’última jornada les seves possibilitats de quedar entre els vuit primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)