ACB

El Barça supera l’Obradoiro (63-83) i acaba la lliga regular en segon lloc

Bàsquet. El conjunt blaugrana ha aprofitat la derrota del Baskonia a València (92-81) per avançar una posició i jugarà els quarts de final contra la Penya

El Barça Lassa, amb una gran segona part, ha superat el Monbus Obradoiro (63-83) i amb la combinació de resultats de la jornada ha tancat la fase regular en segon lloc gràcies a l’ensopegada del Baskonia a València (92-81). Qui no ha fallat és el Real Madrid, que ha conservat el lideratge amb un triomf a la pista del Guipúscoa (76-95). El conjunt de Svetislav Pesic ha quedat emparellat amb la Penya en els quarts de final al títol de lliga i començarà la sèrie divendres al Palau Blaugrana.

La posada en escena al Multiusos Fontes do Sar ha estat marcada per l’encert gallec des del perímetre. Els triples de Sàbat, Vasileiadis i Brodziansky han obert la primera escletxa en el resultat (11-2). El Barça ha aturat el primer cop (11-8), però una segona onada de triples, dos de Sàbat i un altre de Vasileiadis, han aixamplat les diferències fins als 10 punts (20-10). El temps mort de Svetislav Pesic i l’aparició de Tomas Heurtel, que ha convertit el primer triple blaugrana, ha ajustat el resultat abans de tancar-se el primer quart (20-16). El segon quart ha estat més equilibrat. L’Obradorio ha continuat persistint amb els triples, tot i abaixar els seus percentatges, mentre que pel Barça s’han viscuts uns bons minuts d’Artem Pustovyi, dominador sota els taulers, i del canadenc Kevin Pangos, autor de dos triples. A la mitja part el partit estava totalment obert (36-35).

Més intens i concentrat en defensa, el Barça ha sabut portar el tercer quart el seu terreny. Sis punts consecutius d’Adam Hanga han donat la iniciativa al conjunt blaugrana, que ha incrementat el seu domini sota l’anella i amb l’encert exterior de Singleton i Oriola han tancat el quart amb 9 punts de renda (48-57). En l’últim període, el Barça ha imposat la seva superioritat en totes les facetes del joc davant un Obradoiro, que tot i la derrota s’ha assegurat la permanència gràcies a la derrota del Guipúscoa. Hanga i Heurtel, amb 17 i 15 punts respectivament, han estat els màxims anotadors per part del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)