ACB

El bàsquet fa justícia

Bàsquet ACB. El Manresa torna al ‘play-off’ 21 anys després, des del curs que va guanyar la lliga, tot i perdre a Saragossa, per la patinada d’Andorra i de Tenerife

El bàsquet ha fet justícia amb el Baxi Manresa. Amb tots els entrebancs que ha tingut aquest curs, que ha acabat sense el seu referent; que no va ser a la copa tot i acabar entre els vuit primers per culpa de la plaça de l’amfitrió, que el va deixar fora; tot i tenir una plantilla que no estava entre les vuit millors de l’ACB; en el curs del seu ascens de la LEB Or..., i tot i aquests hàndicaps, Joan Peñarroya ha obrat un nou miracle. Feia 21 temporades que el Manresa no era en un play-off, des de l’any que van ser campions de l’ACB. Massa temps per a un històric que es consolida en la lliga i torna a Europa. Inicialment serà la Champions League, però si el Saragossa renuncia a jugar a l’Eurocopa, podria acabar anant al Nou Congost. Una temporada de somni culminada ahir amb una jornada per a la història. Va perdre a Saragossa tot i competir fins als últims tres minuts, però al final el Tenerife va caure en la pròrroga a Fuenlabrada i el MoraBanc Andorra va patinar a Màlaga. Els dos van quedar fora del play-off. El Manresa tindrà els quarts contra el Madrid. El Nou Congost prepara una festa ben grossa per als herois.

ELS VESTIDORS

Això és l’hòstia, un orgull de l’equip i l’afició; tanta desgràcia ens devia una recompensa
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)