FEB

María Araújo, primer fitxatge de l’Spar Citylift

Bàsquet. La jugadora gallega (1m88) juga d’aler pivot, prové del Wisla Cracòvia i forma part de la preselecció de Mondelo per a l’europeu

María Araújo (Vigo, 1997) és el primer reforç de la plantilla de l’Spar Citylift Girona per a la temporada vinent. Araújo és una aler-pivot de 1n88 amb experiència a la Lliga Femenina gràcies a les 3 temporades que va disputar a les files d’Uni Ferrol des de la temporada 2015-2016.

L’estiu del 2018 va fer el salt a la lliga polonesa amb el Wisla de Cracòvia, acabant la lliga en cinquena posició. Aquesta passada temporada ha adquirit experiència també a Europa gràcies a la seva participació en l’Eurocopa, on l’equip el seu equip va arribar als quarts de final. Els seus números de mitjana han estat 6,7 punts, 6,6 rebots, 2,1 assistències i 9,9 de valoració per partit. En l’equip polonès va tenir com a companyes Maria Conde i Leo Rodríguez, exjugadores de l’Spar Citylfit.

En clau internacional, fa dos estius, va formar part de la selecció espanyola sub-20 que va guanyar l’europeu a Portugal, on va ser l’MVP del torneig. En categoria absoluta forma part de la preselecció per a l’europeu que es disputarà aquest estiu a Letònia i Sèrbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)