ACB

El Baxi Manresa no té opció en el primer assalt (98-75)

ACB. El Madrid l’ha sentenciat ja en el primer temps (53-37) sent molt superior dins la zona

El Baxi Manresa no ha pogut posar pressió al Madrid en el primer assalt dels quarts de final i ha perdut clarament en un partit que ha quedat sentenciat al primer temps (98-75). Lalanne ha estat sensacional fent el seu sostre de punts (26). Diumenge al Nou Congost de Manresa (21.30 h) es viurà el segon partit de la sèrie de quarts on pot quedar sentenciada l’eliminatòria.

Els manresans han topat amb el potencial dels de Pablo Laso sobretot dins la zona on en els primers 20 minuts havien anotat 30 punts des de dins la pintura. El Baxi Manresa, a més, amb les baixes de Ryan Toolson i Corey Fisher, han vist com quan han començat les rotacions la diferència s’ha disparat fins els 15 punts . La banqueta del Madrid portava 26 punts per només nu dels manresans. Al segon temps els de Joan Peñarroya s’han situat a 10 punts (53-43) després d’un parcial de 0-6. Però el Madrid ha augmentat el nivell d’intensitat per agafar un màxim avantatge (69-51) que ampliaria Reyes amb un triple al darrer segon del tercer quart (78-58). El darrer període va ser de tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)