ACB

Festival del Barça en la segona meitat (87-61)

ACB. Els blaugrana situen l’1-0 després de treure de la pista a la Penya

El Barça ha tret de la pista a la Penya en el primer assalt dels quarts gràcies a un segon temps de clar color blaugrana (87-61).

El derbi ha començat amb una Penya molt encertada des del triple, sobretot de Laprovittola, que li ha donat un màxim avantatge de cinc punts (8-13). Però els blaugrana han augmentat el seu nivell físic i ha deixat clavat al Joventut. A més, ha començat a desequilibrar en atac des de l’ú contra ú per infringir un parcial de 18-3 (26-16). Els de Carles Duran han controlat més l’aspecte defensiu col·lapsant els blaugrana i el matx s’ha igualat al descans (35-31). Dimitrijevic s’ha lesionat al genoll i no ha jugat el segon temps.

Al tercer quart el Barça ha obert forat en el marcador (45-33). I en aquell moment Pesic ha estat expulsat per protestar i rebre dues tècniques. Això ha revolucionat el derbi i la Penya s’ha enfonsat. Els blaugrana han agafat 27 punts de renda (77-50) i el partit s’ha acabat. Laprovittola, en una acció amb Heurtel , ha tocat la cara al francès que li ha dit alguna cosa, i ha rebut una antiesportiva que era la quarta falta personal. La Penya ha acabat jugant amb McFadden de base per l’eliminació per faltes de Laprovittola al minut 31. Diumenge al Palau Olímpic (19 h) hi haurà el segon partit de la sèrie de quarts.