ACB

Lluitant contra la desigualtat

Bàsquet. El Divina Joventut i el Baxi Manresa volen allargar les seves sèries contra el Barça i el Madrid, que en el primer partit van exhibir una gran superioritat

El Divina Joventut (19.00 h) i el Baxi Manresa (21.30 h) afronten a casa contra el Barça Lassa i el Real Madrid el segon partit d’un play-off en el qual tenen les de perdre, sobretot després d’haver vist els primers partits de la sèrie. Els de Badalona, amb tot, ja saben què és derrotar els blaugrana aquesta temporada (89-77), una victòria que a la llarga seria decisiva per accedir al play-off i per deixar el Barça sense el primer lloc de la fase regular.

A Manresa, sigui quin sigui el resultat, es viurà tota una festa. Probablement el comiat dels jugadors com a herois per una afició que ha viscut entregada tota la temporada a una causa, la classificació per al play-off que semblava de tot inabastable. La derrota a Madrid (81-61) era previsible. A casa, malgrat les baixes de Toolson, Fisher i Murphy, es jugarà un altre partit. Els jugadors de Joan Peñarroya no tenen res a perdre contra el campió i els que marxin voldran deixar una bona imatge en el seu comiat.

A Badalona, no és notícia, les possibilitats de la Penya passen per les mans de Laprovittola, l’MVP de la lliga, un jugador que, d’altra banda, costarà de retenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)