ACB

El Tecnyconta elimina el Baskonia i passa a la semifinal

Bàsquet. Els aragonesos tornen a sorprendre al conjunt basc, el guanyen per 76-69 i es classifiquen per la via ràpida (2-0) per la següent fase del ‘play-off’ de l’ACB

El Tecnyconta Saragossa ha culminat la sorpresa dels quarts de final de la lliga ACB i ha eliminat per la via ràpida (2-0) el Kirolbet Baskonia. Els aragonesos han tornat a guanyar el conjunt basc en el segon partit d’aquesta primera eliminatòria, aquest cop a casa per 76-69, després d’haver aconseguit el primer triomf a la pista basca. El Tecnyconta torna a la semifinal després de sis anys, i s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el Barça Lassa i el Divina Joventut.

Els aragonesos han intentat aprofitar la seva oportunitat de classificar-se des de l’inici i amb un parcial de 26-9 han tornat a fer tremolar als bascos que s’ha vist amb una fluixa defensa i un nul en atac. La reacció visitant en el segon quart ha ajustat el partit al descans (38-33) i en l’inici del tercer període s’han posat per davant. El Baskonia ha arribat a tenir vuit punts d’avantatge (49-57) en l’inici dels darrers deu minuts però el Saragossa ha mostrat el seu característic esperit de lluita d’aquesta temporada i ha donat la volta al marcador. Els bascos han desaparegut de la pista i han quedat eliminats amb el 76-69 final.