ACB

Humiliació en tota regla

ACB. Semifinals. El Barça es cruspeix el Saragossa, a qui infligeix la tercera pallissa més gran de la història en un ‘play-off’ en un partit sentenciat en el descans (51-26) amb un joc coral total

El Barça va per feina donant espectacle, trepitjant el seu rival i establint rècords. Ahir, amb el president, Josep Maria Bartomeu, a la llotja, els de Pesic es van cruspir un Tecnyconta Saragossa desbordat per tots costats, a qui van endossar la tercera victòria més àmplia en un play-off del Barça i la cinquena amb un resultat més gran en la lluita pel títol. Si en la lliga regular els blaugrana ja havien apallissat de 44 punts els aragonesos i semblava que no es podia repetir, ahir va quedar clar que sí. El Barça arriba molt fi i físicament molt bé a l’hora de la veritat. Demà ja hi ha el segon assalt, també al Palau (21 h), en aquesta sèrie de semifinals al millor de cinc partits. Avui al Wizink Center, el Madrid i el València disputen el segon partit. En el primer tampoc hi va haver història.

Quant al matx, els blaugrana van agafar ràpidament el domini del partit, però enmig d’un festival de joc i sobretot d’encert en el triple (9/16). Els de Pesic van trencar el partit abans del descans en agafar 27 punts d’avantatge, que en un partit de semifinals és molt difícil de veure (46-19). A la festa s’hi van sumar tots els jugadors del Barça, perquè Pesic va fer jugar els 12 jugadors disponibles –Seraphin fora de la convocatòria– i tots 12 van anotar algun punt. Kuric va ser el millor, però el segon màxim anotador va ser Hanga, amb 12 punts, els únics que van superar els dobles dígits. Qui va quedar descol·locat va ser Okoye, un jugador inclòs en el cinc ideal de l’ACB, que arribava amb una mitjana de 14,8 punts per partit i que ahir es va quedar amb només cinc punts i un 2/9 en tirs de camp.

En el segon temps, els aragonesos, a més, van tenir la lesió de McCalebb, però el partit ja estava més que trencat després d’una esmaixada en un contraatac de Singleton (65-34). A 11:31 per acabar el matx, Pesic ja va començar a pensar en el segon assalt i va fer entrar Smits i, un minut després, Blazic. La màxima va arribar a pocs instants per al final amb 45 punts de renda (101-56). Demà serà una altra història, però el 2-0 sembla inevitable.

LA XIFRA

12
jugadors
del Barça, tots els disponibles, van jugar algun minut en un gran treball coral.

ELS VESTIDORS

Segur que el segon partit no serà tan plàcid com el primer; tinc confiança
Kyle Kuric
Hem estat capaços de trobar energia per no abaixar el llistó en el segon temps
Svetislav Pesic

El Saragossa donarà plaça d’Eurocopa al MoraBanc

El conjunt aragonès està en la línia de jugar la Champions League la temporda avinent. El Saragossa té plaça assegurada d’Eurocopa; però, tot i haver-se inscrit en les dues competicions, la setmana vinent faran pública la seva decisió de jugar la competició de la FIBA. Això donarà automàticament la plaça al MoraBanc Andorra, perquè el Tenerife, que va quedar al davant dels andorrans, volen tornar a jugar la Champions. Els d’Ibon Navarro continuen pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)