NBA

Els Raptors de Marc Gasol, a un triomf de l’anell

Bàsquet. Assalten un altre cop la pista dels Warriors (92-105) amb una exhibició defensiva i un altre partit monumental de Leonard (36 punts i 12 rebots)

Els Toronto Raptors han tornat a assaltar aquesta matinada l’Oracle Arena dels Warriors (92-105) i s’han col·locat a només un triomf (3-1) de guanyar el seu primer títol a l’NBA, fet que permetria Marc Gasol esdevenir el segon jugador català en posar-se l’anell de campió després que ho fes el seu germà Pau en dues ocasions. El pivot de Sant Boi (28 minuts) ha estat clau en el joc defensiu de l’equip per frenar Cousins i ha col·laborat en atac amb 9 punts, inclòs 1 triple, i 3 assistències.

La gran figura dels Raptors, amb tot, ha tornat a ser l’aler Kawhi Leonard, que s’ha reivindicat com el jugador més complet de l’’NBA. Leonard ha fet 36 punts, ha agafat 12 rebots i ha robat quatre pilotes. El factor diferencial ha estat l’expivot del Manresa Serge Ibaka, que sortint de la banqueta ha trencat els esquemes dels locals amb un encert extraordinari (20 punts i 9 de 12 tirs amb un triple en l’últim quart).

Pels Warriors ha reaparegut Klay Thompson (28 punts), que al costat de Curry (27) ha fet tot el possible per evitar la desfeta. Kevin Durant, que seria l’únic jugador capaç d’aturar Leonard, tampoc ha jugat.

El cinquè partit de la sèrie es jugarà dilluns també a la pista dels Warriors, que han d’encadenar tres victòries –les dues últimes a Toronto– per evitar que la franquícia del Canadà guanyi el seu primer títol en els seus 24 anys d’història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)