ACB

Ja té l’oferta de renovació

Bàsquet. ACB. Heurtel té sobre la taula la proposta del Barça per continuar, però han ajornat la decisió fins que no s’acabi la lliga; el base la vol millorar

El Barça pot aconseguir avui al Príncipe Felipe el seu bitllet per a la final de l’ACB si torna a doblegar el Saragossa (21 h #Vamos) per tercer cop. I un dels principals culpables de l’imbatibilitat del Barça en aquest play-off és Heurtel. El francès, que acaba contracte, està exhibint un nivell de bàsquet espectacular. Si a la lliga regular ha fet una mitjana d’11,5 punts i 14 de valoració, en aquest play-off té unes xifres de 19,5 punts i 21,75 de valoració amb uns percentatges impecables: 18/29 de dos, 8/16 triples, 18/18 lliures i sis assistències en nomes 21 minuts de joc. Renovarà?

El Barça ja ha presentat l’oferta de renovació al base francès perquè el vol mantenir a la plantilla. El francès es troba molt a gust al Palau Blaugrana i, a més, acaba de ser pare i la seva dona està adaptada a Barcelona. Tot i que el jugador té l’oferta damunt la taula les seves pretensions podrien ser més altes i no s’ha pogut tancar la renovació. La negociació s’ha ajornat fins que no s’acabi la temporada. Heurtel 10/04/1989) va aterrar al Barça fa dos cursos procedent de l’Efes. L’altre base, Kevin Pangos, té un any més de contracte. Ara mateix no sembla que hi hagi cap dubte en la renovació de Claver i sí amb Singleton.

Claver multiplica per dos

El valencià ha tingut durant el curs unes mitjanes de 5,5 punts i 7,8 de valoració i en aquest play-off està doblant els seus números totals : 10,75 punts i 14,25 de valoració. Però, a més, ha fet un increïble 10/14 triples. També ha millorat els seus números el nord-americà Singleton, que a la lliga regular ha fet 11,1 de valoració i ara n’ha fet 14,75. Més que les xifres, les sensacions és que està donant un plus en el tram final.

Higgins, MVP i campió

Qui és va proclamar campió ahir va ser el nou aler blaugrana els pròxims tres anys, Cory Higgins. El CSKA va superar per la via ràpida el Khimki a la VTB (62-80) amb 23 punts seus. Higgins ha fet unes mitjanes de 18,6 punts i 18,6 de valoració a la sèrie final i ha estat el millor, per sobre de De Colo (13,6 punts i 15,3 de valoració).

HEURTEL AL ‘PLAY-OFF’

19,5
punts
és la mitjana d’Heurtel en aquest ‘play-off’. A la lliga regular va ser d’11,5.

HIGGINS, MVP

18,6
de valoració
i 18,6 punts en la sèrie final contra el Khimki (3-0). Higgins, ahir campió amb 23 punts.

Lalanne deixa Manresa per Corea

Un dels jugadors que més rendiment ha donat aquesta temporada al Baxi Manresa i que ha estat decisiu per fer un curs de somni ha estat Cody Lalanne. Després del darrer partit es va acomiadar deixant clar que no renovaria. Tot i les especulacions d’ofertes d’ACB la realitat és que tenia una oferta del LG Sakers de Seül i jugarà el curs vinent a Corea. Amb el Manresa ha fet 10,8 punts, 5,5 rebots i 10,7 de valoració de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)