ACB

El BAXI Manresa fitxa Dani Pérez

Bàsquet. ACB. El base esquerrà format a les categories del Barça signa per tres temporades

Dani Pérez (L’Hospitalet de Llobregat, 1990) és el primer fitxatge del BAXI Manresa per al curs que ve. El base (1,88 m) format a les categories inferiors del Barça serà jugador de l’equip manresà les tres properes temporades. Aquest darrer curs, Pérez ha jugat al Guipúscoa i hi ha acreditat 7,2 punts, 5,3 assistències i 10,7 de valoració.

Pérez va ser el millor jugador de la 28a jornada de lliga, amb 36 de valoració (27 punts, 7 assistències, 3 rebots i 2 pilotes recuperades.

El Cornellà a la LEB plata i LEB Or (2008-10), Lleida, Menorca i Andorra fins el 2013 també ala segona categoria estatal van ser els seus equips abans que el Fuenlabrada li obrís les portes de l’ACB (2013-15). Palència i Oviedo a la LEB Or amb el final de curs del 2016 a Tenerife a la lliga Endesa van ser els seus equips abans de l’arribada a Sant Sebastià el 2017.

Líder del conjunt basc a la pista (12 assistències és el seu sostre establert aquest abril), no va poder evitar el descens del Guipúscoa, penúltim (10-24) amb un triomf menys que Movistar Estudiantes i Obradoiro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)