ACB

La reacció ha de ser ara

Bàsquet. ACB. El Barça afronta el segon assalt de la final al WiZink Center conscient que ha de fer un pas més en intensitat i agressivitat defensiva si vol tombar un Madrid amb confiança

El WiZink Center viurà avui (21 h, #Vamos) el segon assalt de la final, en què s’espera que hi hagi un escenari ben diferent del que es va viure en el primer partit, en què els blancs van dominar des del primer minut fins a l’últim. Els de Pesic són conscients que hauran d’augmentar el seu nivell d’intensitat, sobretot defensiva, perquè si els de Pablo Laso juguen al nivell que ho van fer de confiança i se senten massa còmodes, són imparables. L’objectiu és evitar un 2-0, que posaria contra les cordes els blaugrana, i tindrien l’obligació de guanyar tres partits seguits al Madrid, cosa força improbable.

El factor clau també és tenir el ritme del partit des del salt inicial. En aquest sentit, Pangos ha de fer un pas mes perquè Campazzo no se senti còmode. Veurem si Pesic té alguna cosa preparada sobre l’argentí.

Línia de tres blanca

Abans de la final, el Barça li havia guanyat quatre dels cinc partits que havien disputat. El Madrid, en les quatre derrotes, va estar per sota el 38% des de la línia de 6,75 metres. A l’ACB van perdre al Palau fent 9/27 triples (33%); al Wizink Center, un 11/29 (38%), i en la copa, un 12/36 (33%). En l’Eurolliga van perdre amb un 25,8% (8/31).

LA PRÈVIA

Som un equip amb orgull i ho hem demostrat; estem preparats per tornar-los la derrota que vam encaixar
Pau Ribas
Hem de jugar molt més durs i agressius, estem aquí per guanyar i sabem que el ‘play-off’ no és l’ACB
Adam Hanga

Xavi Pascual brilla en el Dia de l’Entrenador

La cinquena edició del Dia de l’Entrenador va ser excel·lent ahir al Catalonia Plaza. Al matí es van fer diferents xerrades amb quatre temàtiques (bloc directe, defensa, joc per conceptes i tir), hi va haver xerrada de Piti Hurtado exposant amb vídeos els temes del Dia de l’Entrenador, i a la tarda es va fer l’entrega de trofeus als millors tècnics de l’any per categories, una taula rodona amb el paper del tècnic com a eix central, i va tancar l’acte Xavi Pascual responent a 25 preguntes d’entrenadors, exposant el seu punt de vista interessant sobre el bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)