FEB

Sis catalanes en la llista definitiva per l’europeu

Bàsquet. La selecció estatal es desplaçarà a Riga el dilluns 24 i iniciarà el campionat el dijous 27

El seleccionador espanyol Lucas Mondelo ha donat la llista definitiva de jugadores que disputaran a partir del 27 de juny a Riga el campionat d’Europa, i la meitat són catalanes, sis de les dotze convocades. Les catalanes del combinat estatal són Sílvia Domínguez, Laia Palau, Queralt Casas, Anna Cruz, Andrea Vilaró i Marta Xargay; completen la selecció Cristina Ouviña, María Pina, Tamara Abalde, Laura Gil, Astou Ndour i Laura Nicholls.

De les jugadores que han estat preparant aquest europeu i jugant partits amistosos han quedat fora en aquesta última selecció que ha fet el tècnic català Lucas Mondelo dues jugadores, Leonor Rodríguez i la catalana Georgina Bahí. La selecció estatal disputarà un darrer torneig amistós a Fuenlabrada contra Suècia (divendres 21) i Gran Bretanya (diumenge 23), i el dilluns 24 marxarà cap a Riga on el dijous 27 iniciarà la competició. En el seu grup Espanya s’enfrontarà a Ucraïna, Gran Bretanya i Letònia, el conjunt amfitrió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)