Europeu

Laia Palau jugarà el seu novè europeu

Bàsquet. Les gironines Queralt Casas i Marta Xarxay també entren en la llista definitiva de la selecció espanyola, mentre que Georgina Bahí en queda fora

La jugadora de l’Spar Citylift Girona, Laia Palau, disputarà el seu novè campionat d’Europa de manera consecutiva després d’haver sigut una de les sis catalanes que han entrat en la llista definitiva del seleccionador estatal, el català Lucas Mondelo. En aquesta llista també hi seran dues jugadores gironines, Queralt Casas i Marta Xarxai, mentre que la resta de catalanes són Sílvia Domínguez, Anna Cruz i Andrea Vilaró. Les representants catalanes són la meitat de la llista de dotze convocades, que es completa amb Cristina Ouviña, María Pina, Tamara Abalde, Laura Gil, Astou Ndour i Laura Nicholls.

Entre les catorze jugadores que van estar preparant aquest europeu i jugant partits amistosos en les darreres setmanes també hi havia la gironina Georgina Bahí, però al final va quedar fora d’aquesta última selecció juntament amb la canaria Leonor Rodríguez.

La selecció espanyola femenina disputarà un darrer torneig amistós a Fuenlabrada al final d’aquesta setmana. Divendres jugarà contra Suècia i el diumenge s’enfrontarà a Gran Bretanya, un equip que també es trobarà en el seu grup de l’europeu. L’expedició espanyola partirà cap a Riga el dilluns 24. L’europeu es disputarà del dijous 27 al 7 de juliol, a Sèrbia i a Letònia. Espanya s’enfrontarà en el seu grup a Ucraïna, Gran Bretanya i Letònia, que és un dels amfitrions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)