ACB

El Barça perd de la manera més cruel (81-80)

ACB. Carroll anota un triple al darrer segon en una remuntada final impensable (74-79 a 21 segons pel final)

El Barça ha perdut un partit increïble, difícil de poder viure alguna vegada i on ha deixat escapar nou punts de renda al tram final. I ha estat gràcies a la fe blanca i a molts errors encadenats del Barça que els blancs han sobreviscut. Un triple de Carroll al darrer segon després d’un rebot ofensiu de Rudy ha tirat per terra un gran partit del Barça fins als darrers instants. Els blancs situen el 2-0 i ara els blaugrana estan obligats a no fallar al Palau Blaugrana i guanyar-li tres partits seguits al Madrid per ser campions. Un Heurtel de fantasia (30 punts) ha estat insuficient.

El Barça ha saltat a la pista amb una mentalitat molt més dura, amb una defensa agressiva i passant tots els bloquejos. Ben aviat s’ha vist que els de Pesic eren un equip diferent al què vam veure al primer assalt. Els blaugrana han agafat avantatge amb l’entrada a pista d’Heurtel i Hanga (7-17). El francès ha fet una exhibició ofensiva en tota regla (10 punts) i ha portat el seu equip fins el 19-27. Però ha anat a la banqueta per descansar i el Barça s’ha apagat. El Madrid, que ha començat amb un 0/7 triples, ha vist com despertava Carroll per anotar-ne dos i posar-se per davant amb un 10-0 (29-27). Abans del descans però el Barça ha fet un 0-7 (29-34).

Al segon temps dos triples seguits d’Oriola i de l’MVP Heurtel ha donat el màxim avantatge (33-44) que ha ampliat després de rebre una falta en un triple (39-51). Però ha reaccionat el Madrid gràcies a la línia de triple amb tres cistelles seguides des de 6,75 metres (Carroll, Rudy i Llull) per posar més igualtat (50-55). Els blancs estaven alliberats de la pressió inicial i Carroll, amb una cistella increïble i puntejat ha empatat el matx (62-62). Però Smits s’ha convertit en el protagonista inesperat i ha respòs automàticament amb un altre triple i liderar un 1-10 (63-72). Semblava sentenciat però la fe blanca i els errors del Barça han permès arribar viu el Madrid al final i també ha tingut el factor sort, important en partit com aquests.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)