ACB

Salva és l’opció si Pedro diu no

ACB. Joan Peñarroya dona l’OK per fitxar pel Burgos i el Baxi Manresa ja ha parlat amb Pedro Martínez per si no continuava a Gran Canària, però Maldonado sembla que serà l’elegit

El Baxi Manresa ja s’està movent perquè el fitxatge de Joan Peñarroya pel Burgos és imminent. L’acord ja és total no només pel què fa a la seva fitxa que és inigualable pel club manresà sinó perquè, a més, el Burgos comptarà amb un dels millors pressupostos de l’ACB després dels equips d’Eurolliga. Peñarroya, que tenia una sortida, abonarà la clàusula de sortida en un adeu pactat i amb el bon rotllo entre el Baxi Manresa i el tècnic. El terrassenc és conscient que tot i que ell ha estat clau aquesta temporada ha d’agrair el suport que li va donar el club quan el va fitxar a l’estiu.

Dos amics a escena

Tot i que Pedro Martínez ho té lligat per continuar al Gran Canària sempre i quan no tingui una sortida a l’Eurolliga que podria canviar l’escenari, el Baxi Manresa li va oferir poder agafar l’equip, cosa que va ser excel·lent el 2015. Pedro però podria refussar l’oferta i la segona opció és el seu amic Salva Maldonado qui ja va entrenar a Manresa en dues etapes diferents –1991-1994 d’ajudant de Pedro–, del 1994 al 1997 com a primer i després el curs 2004/05. L’adrianenc sembla ser l’opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)