Eurolliga

Tijana Ajdukovic tanca la plantilla de l’Spar Citylift

Bàsquet. La pivot sèrbia (1,97 m, 1991) completarà la rotació interior en la posició de cinc amb Nádia Colhado

Tijana Ajdukovic (1,97 m, 1991) és la jugadora que tanca la plantilla de l’Spar Citylift per al curs que ve, el segon en què l’Uni disputarà l’Eurolliga. La sèrbia és una pivot internacional, campiona d’Europa amb la seva selecció el 2015 i amb experiència tant a diverses lligues (txeca, hongaresa, russa, italiana, sèrbia o polonesa) com en les competicions continentals: quatre anys a l’Eurolliga i dos en l’Eurocopa.

Tijana Ajdukovic no ha jugat aquest darrer curs perquè ha estat mare. En la seva darrera temporada en actiu, al Sleza Wroclaw polonès va acreditar 10 punts i 5,6 rebots a la lliga en 21 minuts i 8,5 i 5,4 en 20 a l’Eurocopa.

“Buscàvem tancar la plantilla amb una pivot gran, intimidadora i amb experiència a Eurolliga” diu Pere Puig, el director esportiu de l’Uni, que posa en valor les qualitats de la jugadora que completa el joc interior gironí: “ Tijana aportarà rebot, defensa, és intel·ligent i sap jugar per l’equip”. Sobre la plantilla del campió de la darrera lliga femenina, el seu arquitecte afirma que l’equip tindrà poder ofensiu i experiència.

Adjukovic formarà el joc interior d’Èric Surís amb Nádia Colhado a la posició de cinc. Adaora Elonu i María Araújo, també fitxades per al repte de l’Eurolliga, ocuparan la posició d’aler pivot. El perímetre de l’Spar Citylift és temible: Núria Martínez, Laia Palau, Brittney Sykes, Magali Mendy, Rosó Buch, Helena Oma i Sonja Petrovic, la incorporació estrella del desè projecte gironí a la lliga femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)