Mundial

Núria Martínez es queda sense semifinals

Bàsquet. Dora Medgyessy deixa Espanya amb un pam de nas en els quarts del mundial 3x3

La primera derrota d’Espanya en el mundial 3x3 que acaba avui va enviar cap a casa l’equip en què Núria Martínez va entrar a darrera hora. La base titular de l’Spar Citylift estava convocada per als Jocs Europeus i va cobrir la baixa de Paula Palomares, lesionada, i el seu lloc a Minsk l’ocupa Helena Oma.

Hongria va guanyar per 18-19 en la pròrroga, amb un tir de dos (les cistelles de dins el triple valen 1, tir lliure inclòs) de Dora Medgyessy. França esperava rival per a la semifinal d’aquest migdia (l’altra és Austràlia-Xina). La base del Cegled va aprofitar el cop de dits de Cyesha Goree (Avenida), posterior a un clamorós error que classificava Espanya perquè ni Aitana Cuevas (Estudiantes) ni Sandra Ygueravide (Nadejda) van aprofitar una superioritat manifesta sota el cèrcol.

Goree de dos havia establert la màxima (6-10), capgirat amb un 5-1 liderat per Vega Gimeno (Mann-Filter) i anterior a la falta en atac forçada per Núria. La seva. Amb 18 segons i empat a 16, Ygueravide va forçar la pròrroga –per al primer que fa dos punts–, que la base valenciana va posar en franquícia a un sol tir (18-17).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)