FEB

El Bàsquet Girona pica molt alt fitxant Albert Sàbat

LEB Plata. L’exjugador de l’Obradoiro i la Penya és company de generació de Marc Gasol, el president del club

Bomba d’alta potència en el bàsquet català: el Bàsquet Girona s’acaba de convertir en aspirant de ple dret a l’ascens a LEB Or únicament anunciant la seva primera novetat per a la temporada 2019/20. Albert Sàbat (Llagostera, 1985) torna a casa per liderar el projecte que capitaneja Marc Gasol i que, ara de manera ben explícita, s’enfoca cap a l’ACB.

Sàbat és company de generació de Marc Gasol, amb qui havia compartit vestidor en les seleccions FEB. Deixarà l’Obradoiro, on ha estat les últimes dues temporades. Abans n’havia jugat dues al Joventut.

Serà la tercera etapa del base llagosterenc a Girona. Hi va debutar a l’ACB la temporada 2002/03 i va tenir-hi més participació els dos cursos següents. A partir de la temporada 2005/06 va iniciar una llarga i profitosa trajectòria per les LEB (Lleida, Tenerife, Vigo i Vic) i va tornar a Fontajau per jugar amb el Sant Josep (LEB Or, 2009/10), una temporada que va servir-li per reimpulsar la seva carrera. Va jugar a Tenerife dos anys més, un a Alacant i dos a Burgos. En aquesta etapa els èxits esportius no van venir premiats com tocava i es va quedar sense jugar a l’ACB tot i obtenir tres ascensos consecutius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)