Eurolliga

Higgins, el fillol de Michael Jordan, desprèn ambició

Bàsquet. ACB. El Barça presenta una de les seves noves estrelles, que és clara: “No he arribat encara al meu sostre, vinc aquí per continuar guanyant títols”

El Barça ha fitxat el fillol de Michael Jordan: Cory Higgins. El nord-americà va ser presentat ahir i va explicar l’amistat que té el seu pare amb l’exestrella NBA. Però més enllà d’aquesta anècdota, va subratllar perquè ha acceptat el repte del Barça: “Vaig parlar amb la meva dona Chistine, amb qui estem esperant un fill, i vam considerar que pel clima i per la ciutat era el moment de venir a Barcelona.” Higgins, però, ve al club català amb ambició: “No he arribat encara al meu màxim, vinc al Barça per continuar guanyant títols.”

Higgins també va revelar que encara no ha parlat amb el seu nou entrenador: “No he parlat amb Pesic per saber què és el que vol que faci però ja hi haurà temps.” El nord-americà arriba després de guanyar la VTB els darrers anys i una Eurolliga però en vol més: “Estic molt content d’estar en un club amb molta història.” No es van voler respondre a qüestions sobre Mirotic o altres temes que no fossin Higgins. El Barça aconsegueix amb Higgins una amenaça en el tir exterior, com ho demostra el fet que és el millor jugador amb més de 100 partits disputats a l’Eurolliga amb un percentatge del 47,3% les darreres temporades en el CSKA. Com a anècdota, els aficionats ja van poder veure el disseny de la nova samarreta del Barça, que serà a quadres i blaugrana. Higgins tindrà el dorsal 22, el mateix que portava al CSKA.

Avui, torn per a Davies

D’altra banda, avui (13.30 h) està previst presentar el segon fitxatge: Brandon Davies. El pivot és amb la selecció d’Uganda, es nacionalitzarà i deixarà de ser extracomunitari. Ell mateix va anunciar ahir que agafava el vol per venir.

LES PERLES

No soc una persona que em posi objectius més enllà de millorar, però venint d’on vinc és clar que vull títols
Cory Higgins
Complementa el joc exterior i amb una clara referència anotadora, és dels millors en la seva posició
Nacho Rodríguez

Abrines dona una lliçó amb un vídeo impactant

Àlex Abrines, que torna al Barça, va sorprendre ahir amb un vídeo d’obligada visualització per sensibilitzar tothom. El mallorquí explica d’una forma exemplar i impactant el que li ha tocat viure: les pors. Unes pors que el van obligar a abandonar els Thunder (NBA) i a deixar de jugar a bàsquet. D’una forma gràfica es retroba amb el bàsquet i diu que està preparat per al repte. Sens dubte un vídeo emocional que pot ajudar molta gent que hagi viscut el mateix. Abrines serà presentat aviat com a nou blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)